KÆRE GENIALE FACEBOOK-EKSPERT 😉

1000 Tak For Tilliden

Jeg er super beæret over, at ha' dig på besøg. Du er en af de få udvalgte personer, som jeg efter længere tids overvejelse har valgt at kontakte via email. Du er ifølge min ven, Google, en af de dygtigste personer til "Facebook lead generation" og SEO.

Hvad Får Du Ud Af Det?

Hvis du bestemmer dig for, at nedenforviste er noget for dig, har du mulighed for at benytte dig af et helt unikt "Digital Business System". De personer, som fremadrettet udfylder en applikation gennem dit link, vil altid kun være tilknyttet dig. Dette er genialt, da mange på sigt vælger at investere i "high ticket products" (som nævnt i video 5).

I modsætning til langt de fleste vil du have en kæmpe fordel. Marketing-psykologi, fremstilling af Facebook-annoncer, samt målretning er noget jeg til stadighed selv kæmper med. Dette er også medvirkende til, at jeg kontakter dig via email.

Hvad Får Jeg Ud Af Det?

Hvis du udfylder en applikation gennem mit link, vil jeg få udbetalt kommission (op til 40%) af alle dine fremtidige investeringer. Jeg får også udbetalt "second-tier commision" (10%) af det "dine" folk køber. Bemærk det "kun" er 2 levels og derfor ikke Multi-Level-Marketing.

Hovedårsagen til jeg kontakter netop dig, er at jeg leder efter en håndfuld super dygtige personer. I samarbejde med dem, vil jeg skabe en spændende fremtid. De personer jeg søger er nogle, som jeg vil have lyst til at drikke en øl sammen med i en bar.

Jeg håber du vil bruge lidt tid på at se videoerne; Du vil ikke fortryde det. Hvis du har spørgsmål, så skriv endelig til mig: [email protected]

Du Får Positiv Særbehandling

Da du er marketing-ekspert, formoder jeg du allerede er bekendt med alt det grundlæggende.

Standardproceduren er, at jeg via betalt online annoncering, får interesserede personer til at tilmelde sig min email-liste. Herefter vil min "auto responder" automatisk sende dem en video om dagen i syv dage.

Jeg har stor respekt for din tid og ikke mindst dine kompetencer, så nedenfor vises alle syv intro-videoer fra SFM.

Derudover har jeg selv lavet en video, hvor jeg giver en lille rundvisning i medlemsområdet. Mest så du kan se den høje grad af professionalisme.

shadow-ornament

VIDEO SERIES (PART 1 OF 7)

14% Complete

“Join Stuart Ross on Today’s Webcast!" - Register Here!

VIDEO SERIES (PART 2 OF 7)

29% Complete

VIDEO SERIES (PART 3 OF 7)

43% Complete

VIDEO SERIES (PART 4 OF 7)

57% Complete

VIDEO SERIES (PART 5 OF 7)

71% Complete

VIDEO SERIES (PART 6 OF 7)

86% Complete

VIDEO SERIES (PART 7 OF 7)

100% Complete
shadow-ornament

SFM Rundvisning (14:50 Minutter)

Klik på knappen nedenfor og find ud af hvordan du kan starte for 0 kroner 🙂

shadow-ornament

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is not endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc.

© 2018 Design Your Philosophy - Tingskoven 20, 7330 Brande, Denmark

Home    |    Disclaimer    |    Privacy Policy    |    Contact